dålig uppdatering.

förlåt för den dåliga uppdateringen!. men jag har varit ute med salome, tove, zuzanna o jessica, vi var mest i centrum, men nu är jag hemma och chillar ska snart lägga mej o sova för att jag ska upp kl 7 i morgon för att vi ska vara i bowlingen 8 o har cup kl 9! tagga nu.. o besök min andra blogg också www.fridaadehlin.devote.se jag kommer blogga här också, men ni får ha det gött nu pussi

bilder.

webbkamera bilder på mej. EGO
   
   

jag och emelie. ILOVEU
   
   
   
   

Jag & Linnea  MISSU
   

Jag & Linda (L'   jag älskar dej oavsätt vad.
   


ligger i sängen.

hejsan på er! jag har inte gjort mycket mer än att jag bara har ritat, lyssnat massor på spotify & bara legat i sängen o ätit godis, mumsi! men jag är inte ett dugg trött så jag får höppas på att någon som sitter vid datan kan hålla sig vaken med mej för jag vill verkligen inte sova nu, jag har lust att kolla på en till film, jag har kollat på 17 again börjar tröttna på den nu men aa..så nu ska jag hitta någon social. pussN så hörs vi sen kanske.

.

det blev inga bilder idag på vad jag köpte för att jag inte hittar min kamera åååh. men nu ska jag ladda ner en film men vet inte vilken men vi hörs pussi.

turkiet är min saknad!!

 TURKIET ÄR MIN STÖRSTA SAKNAD!
     
jag tog bara några bilder för att det är jobbigt att ladda upp allting!



Lady gaga

hejsan, nu har jag varit i stan och köpt kläder o massa andra saker, sen har jag varit och tränat vi hade dö roligt där nere hihi.. men nyss ritade jag lady gaga men vet inte om den blev bra men det kommer en bild på den snart. jag lägger upp bilder på det jag köpte senare, och min pappa kom fram med ett gulligt PÅSKÄGG till mej med gott godis i ! så jag ska bara njuta av den så hörs vi om ett tag. PussN

drar mig mot stan

godmorgon på er, hoppas ni har haft en trevlig morgon för det har jag och camila hemma hos mej iallafall, vi har fixat oss och lyssnat på musik och nu väntar vi på hennes syster för hon skulle hämta oss. Men jag hör av mej sen när jag kommer hem pussi.
nytagna bilder från nu! :)
    
    


natt igen..

jag har inte hunnit blogga men nu gör jag det, men jag har varit med camila hela dagen sen har vi joggat och gått en promenad runt strömmen hur skönt som helst, men sen drog vi hem till henne och åt kina mat, gick ut med hennes hund osv sen fixade vi oss för att dra till mej så gick vi ner till ica o köpte massor av gottesaker, så vi har bara kollat på film och myst lite haha, men just nu sitter vi i mitt rum med datan och ska snart lägga oss för vi ska upp tidigt i morgon för att vi ska till stan sen efter stan har jag träning men vi får se när jag hinner blogga i morgon ha det gött puss.


Jb - my sexy boy!


jag älskar dig bästavän♥

    
    
    
    
    
    





godmorgon bloggen (=

jag har precis vaknat upp bredvid camila i gästrumet och det är ju så att man vill fortsätta sova men nu går det tyvärr inte för att det är för ljust och då går det inte att sova haha. men vi sitter vid en varsin dator igen mysigt! sen snackar vi emellan också haha, men jag vet inte vad vi ska hitta på snart, men vi hörs senare puss.


godnatt.

nu ska jag stänga av datorn och döda camila för att hon är cepe men vi hörs i morgon gonatt på er.
hoppas hon dör nu haha skoja, :)

Hos camila

hello! förut drog jag inte till klocket med min kusin, jag träffade min efterlängtade camila som jag inte har träffat på dö länge så nu är jag med henne och vi har varit ute suttit vid datan och snackat osv, just nu sitter vi vid en varsin dator inne i hennes gästrum hihi as mysigt mörkt och bara skön musik på! sen blev det inte att träffa gabbie o viktoria idag! :(. men det får bli en annan dag men nu ska jag nog lyssna på musik o chilla sen senare ska vi nog bara snacka och sova men godnatt sötisar.

next to you

här har ni justin bieber ft. chris brown next to you - orginal.



här har ni 2 stycken andra som sjunger, dom var jätte bra också!

Ny duschad.

hejsan kära läsare, har ni sätt det underbara vädret idag!? det är hur varmt som helst vill bara ut och sola eller någonting det är så skönt men hur som helst, jag har precis kommit ut ur duschen och snackat med camila i telefon efteråt, sen kom min syster in till mitt rum o frågade om jag hade lockat mitt hår men det är mitt naturliga hår! :( vill inte ha lockigt hår haha det är as irriterande.. men snart ska jag börja fixa mej lite sen väntar jag på att min kusin rebecka ska ringa mej sen kanske jag åker hem till henne det beror på om jag kommer dit, och då ska vi vara med tessan, pontus o mina kusiner och bara umgås och sådär, men ni får ha det bra i det sköna vädret så hörs vi senare, puss.




och den här bikinin vill jag ha till sommaren jag tror jag ska köpa den! åh den är så fin. Love it!


Ny header.

som jag sa jag har en ny header hihi, jag har gjort headern men julia klistrade in den! tack.


godmorgon.

på er.. jag har precis vaknat och väntar på att min syster ska svara i telefon så hon kan hämta mej. Jag måste äta frukost snart sen ska jag fixa mej lite o städa. Och vet ni vad? jag är jätte arg, jag var tvungen att ta bort min navel piercing igår för att det blev infekterat och rött, så nu är det bestämt att jag gör det efter sommaren hos en riktig piercare! men såhär kan det faktiskt gå ibland. Men hörs sen puss.

och senare kanske det kommer upp en ny header, vem vet! ;)

älska vädret.

hejsan bloggen, idag vaknade jag vid 1 sen vid 2 drog jag ut med linda, brandon, tessan och pontus och vi spelade fotboll, snackade o hade det roligt sen vid 4 drog jag ner till bowlingen och spelade match halv 5 o halv 8 och då kom tessan, pontus o min pappa ååh vad glad jag blev.. blev faktiskt ganska överraskad av dom på något vis hihi. vid halv 10 gick jag o pappa till centrum o handlade lite sen köpte jag en kebabpizza fyfan vad gott det var!. Men nu är jag mätt och belåten och ska snart gå in i duschen sen gå o lägga mej, o i morgon ska jag nog träffa gabriella och viktoria! =). sen senare i morgon åker jag nog ut till landet till syster..  men godnatt.

Btw: det var hur vackert väder som helst idag. sommaren är påväg ilove sweden right now!

hemma.

jag kom hem för ganska många timmar sen men jag har mest varit med min mamma, min syster o hennes barn. vi har ätit och snackat lite, sen kom pappa o hämtade mej för att jag var tvungen att åka hem o leta efter mina nycklar..hittar dom fortfarande inte!! min pappa och jag har letat och ingen av oss hittar blir så irriterad och arg på mej själv för att jag inte vet vart jag har lagt dom sist! OH men jag tog några bilder på mej själv förut och jag hade rött läppstift på mig haha min mamma tyckte jag så ut som en as rockig tjej o vet inte vad hon snackade om haha, men aa nu bjuder jag på några bilder innan jag lägger mej, sen har jag gjort en ny header som kanske kommer upp idag eller imorgon det märker vi men godnatt ♥
utan läppstift tog bilden i veromoda idag!



irriterad..

kom precis hem från ingelsta och jag köpte en skinnjacka, den va inte så fin men den får duga tack pappa! efter åkte vi o lämnade linda i hageby, o vi kom precis hem ska snart äta kött o potatis o någoning mer..och jag är så jävla irriterad för att i fredags när emelie sov här va vi ute o jag hade mina nycklar någonstans i mitt rum o nu när jag behöver dom hittar jag dom inte! blir så irriterad & allting gick nästan ut över min pappa för att jag blev så irriterad va inte meningen men han ska snart skjutsa mej till min mamma så jag kan hälsa på henne, så jag kommer hem senare men vi hörs.


14:22

hello..nu har min pappa kommit hem så nu ska jag bara städa rummet sen blir det att kanske åka till ingelsta o köpa en jacka híhi, vi hörs sen puss.

ta mej tillbaka!

Ta mig tillbaka till turkiet! Alanya och bästa hotellet caligo! kommer några bilder men jag va as liten förra året emot nu haha, men kommer några.. saknar tills det blir 23juni 2011 då blir det att åka till turkiet igen i 2 veckor caligo igen.!






NavelPiercing

för två dagar sen gjorde jag hål i naveln själv, har bara inte sagt någonting haha, men nu får ni se en bild som jag tog direkt när jag hade tagit den typ.


berakfast.

godmorgon sunshine! nu har jag varit nere i centrum och köpt min berakfast, och det blev två stycken mer aso festisarna, en munk, en glass o en choklad haha jag köpe så mkt för att jag ska ha det till senare också. Men annars har jag bara suttit vid datan, kollat på tv:n. Så just nu sitter jag här och väntar på att min pappa ska komma hem för att vi kanske ska till ingelsta och köpa en jacka, men vi får se hur det blir senare! puss.
en bild på mej och linneayngve.
jag saknar & älskar dig.

godnatt


Bilden är tagen för 2 år sedan ungefär.

..

det blev inte att åka till min syster idag pga att hon inte kunde komma in till stan o hämta oss sen fick vi inte tag i henne så det blev lite svårt! men jag drog iaf till gårn med emma en timme nått sånt sen spelade vi kort o hade det kul..sen kom jag hem o då var jag med linda o brandon lite o vi snackade om allt möjligt. Så tog jag bara datan för att jag vet att jag inte ska vara slarvig med uppdateringen haha, men aa jag vet faktiskt inte vad jag ska hitta på nu kanske kolla runt på bloggar lite o snacka med folk men lägger upp någonting innan jag ska sova, puss!
Bild från förra året i flygplanet påväg till turkiet!

jag älskar dig världens bästa syster!


dumt av mej.

som ni ser på rubriken så var det dumt av mej att jag inte har uppdaterat någonting typ hihi men nu ska jag bli bättre på det, jag ska försöka iallafall, men idag vaknade jag upp med emelie sen blev jag hur irriterad som helst för att min mobil hade fått nya inställningar och jag kunde inte komma in på mobilen men nu är jag glad igen för att det funkade efter en halv timma eller nått liknande.. men snart ska jag äta, fixa mej och packa sen åker jag, brandon o linda ut till rejmyre hos min syster och ska vara barnvakt åt pontus ska bli jätte roligt att få träffa dom, har inte träffat dom på ett tag nu!.. och vet ni? min mage gör jätte ont för att jag är så hungrig, men jag uppdaterar väl när vi är framme i rejmyre senare o tar några bilder antar jag så nu får se hur det ser ut där ute, men ni får ha det så skönt här inne i stan puss!


förlåt..

för dålig uppdatering! jag har verkligen inte haft tid att blogga på sistonde, men jag kan ta o berätta vad jag har gjort.. idag  slutade vi vid 3 sen gick jag till bowlingen o hade 2 träningar sen efter träningen kom jag hem o åt lite, sen träffade jag rasmus en stund o vi snackade lite, sen nu har jag precis duschat så nu känner jag mej fräch o ren! men jag ska städa lite sen ska jag lägga mej o sova jag böärjar bli trött men hör av mej i morgon jag lovar kysshej.

du är underbar!

hello min dag har varit sjukt bra för att jag är så otroligt glad! :) men vi slutade vid 12 idag sen drog jag hem o har bara suttit vid datan i flera timmar o webbat med en speciell person! har precis ätit ska snart gå in i duschen men kysshej!


-.-

skolan var ganska okej, efter skolan blev det ingen dans! :((.. men jag va i bowlingen sen o spelade match 695 på 4 värdelöst! men nu sitter jag i köket vrålhungrig, dricker c vitamin o smsar, vill bara ut i värmen! hörs sen puss


07:43

jag vaknade för en stund sen har fixat mig och sådär! nu väntar jag bara på att salome ska vakna så vi kan dra till skolan haha hon sover hela tiden på morgonen inte bra haha men nae nu ska jag börja ta på mej skorna o ringa henne! efter skolan blir det dansen sen bowlingen men hör av mej senare ikv puss!

vandring.

hellu, nu har jag varit med min kusin! först åkte vi hem till henne i klocket med cykeln sen åkte vi tillbaka till vilbergen o träffade salome sen drog vi runt lite i centrum o där mötte vi jeppe, dennis, mergim, daniel, erika tror jag att hon heter. sen drog jag becka o salome efter en stund o gick runt i vilbergen sen träffade vi på rasmus o vi snackade lite sen drog becka hem o jag o salome gick ner till centrum igen o snackade lite om allt möjligt sen var jag tvungen att gå hem o äta o skit så nu ligger jag bara här som egen värld o är helt uttråkad ! pussipussi
hittade en bild från 2010


föresten?!

jag glömde säga en sak men jag funderar på om jag ska göra videoinlägg! men ni får gärna komma med förslag om jag ska göra det eller inte!

Lets do it again.

Just nu sitter jag o snackar med min saknade kusin på msn, rebecka! vi ska träffas senare o kanske dra till gårn men jag ska bara vänta tills hon kommer sen kanske jag skriver lite mer sen för att vi är inte riktigt säkra på vad vi ska göra, men vill hem till henne o träffa min mini kusin hihi men pusshej sålänge♥


Godmorgon (=

Nu har jag precis vaknat och ätit frukost så jag är borde pigg & mätt! Men jag sitter iallafall i soffan och kollar på disney channel thihi men om en stund ska jag fixa mig lite sen vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på kanske gå ut och hitta på någonting? det är ju 20 plus grader ute och det märks att sommaren är påväg! men nu ska jag nog lyssna på musik och bara ta det lite lugnt, men jag skriver mer senare pussipussi!bjuder på en låt:
britney spears till the worlds end!


julia henriksson loveju!

Nu har julia gjort i ordning min header. jag får nöja mej med den sålänge även om jag inte ser så bra ut men vem bryr sig?.. tack bästavän. men just nu sitter jag i min säng och är helt inne i datorn som egen värld! men snart är det dags för mej att börja fixa mej inför sängen, är ganska trött så det ska bli skönt o bara lägga sig och sova. men vi hörs väl förhoppningsvis i morgon godnatt♥


Tbx

hejsan alla söta! nu är jag tillbaka på den här bloggen igen, jag har faktiskt funderat lite på vilken blogg jag ska använda haha jag har lite svårt att bestämma mej.. men nu ska jag vara duktig och använda den här bloggen och anledningen till att jag skrev tbx på rubriken är att jag har haft den här bloggen tidigare men jag har bara tagit bort alla inlägg för att börja om på nytt, men vi får hoppas på att ni kommer gilla min blogg. och sen sak just nu håller juliahenriksson på att fixa en ny header/design till mej till den här bloggen, åååh jag är jätte nyfiken hur den kommer se ut! skriver mer senare kyss.♥

RSS 2.0